Junts per Tàrrega demana celebrar un ple extradordinari per tractar sobre el trasllat de l'estació d'autobusos i la variant de la C-14

Ho anuncia a la sessió oberta celebrada aquest dimarts per defensar la feina feta per l'anterior equip de govern

Crònica Local

Imatge de la sessió oberta a la ciutadania que Junts per Tàrrega va oferir ahir per parlar d'ambdós projectes
Imatge de la sessió oberta a la ciutadania que Junts per Tàrrega va oferir ahir per parlar d'ambdós projectes | Ràdio Tàrrega

Junts per Tàrrega demanarà la celebració d’un ple extraordinari de l’Ajuntament de Tàrrega, que tindria lloc el proper mes de setembre, per debatre entre tots els grups polítics de l’arc consistorial dos dels projectes de futur per la ciutat impulsats en l’anterior mandat: la nova estació d’autobusos i la variant de la C-14.

En un acte públic celebrat ahir a la tarda a la Biblioteca Comarcal, la portaveu de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, explicava que "la nostra preocupació ha estat motivada perquè des del Departament de Territori van telefonar a l’Ajuntament informant que ja tenien a punt el projecte de la futura estació d’autobusos per la seva redacció, i requerien que des de l’equip de govern anessin a veure com quedava definit. La resposta que van rebre és que de moment quedava aturat".

Segon explica Ràdio Tàrrega, Perelló reconeixia que des de l’actual equip de govern "es va rectificar i van fer pública una nota de premsa al respecte cosa que aplaudim, ja que tothom es pot equivocar i tothom pot rectificar perquè és una inversió molt important per Tàrrega que paga íntegrament el departament i que facilitarà molt el transport públic als usuaris".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article