L'Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega tanca amb 345 alumnes

Crònica Local

El teatre es va omplir per assistir a la cloenda del curs
El teatre es va omplir per assistir a la cloenda del curs | Diputació de Lleida

El Teatre Ateneu de Tàrrega va acollir ahir l'acte de cloenda de la 16a edició de l'Aula d'Extensió Universitària de la ciutat, que ha incremetar els inscrits fins als 345 al poder celebrar les xerrades durant tot l'any al mateix Teatre Ateneu. El president, Ramon Ganyet, va fer-ne una valoració molt positiva i va destacar que "per al curs vinent ja hi ha cinquanta persones en llista d'espera, per la qual cosa tot apunta que iniciarem les sessions amb 400 inscrits".

La presidenta en funcions de la Diputació i alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló, va participar en l’acte de cloenda del curs 2018-2019 de l’Aula d’Extensió Universitària. Perelló va estar acompanyada del president en funcions del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch; així com del director en funcions dels Serveis Territorials del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Joan Santacana; el president de l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega, Ramon Ganyet, i el coordinador de les Aules d’Extensió Universitària de Lleida, Màrius Bernadó.

Estudis d’Humanitats, història, art, música, salut o economia són alguns dels continguts del programa lectiu que han escollit persones prejubilades i jubilades que opten per continuar formant-se en diverses matèries. El curs s’ha desenvolupat des del passat mes d’octubre de 2018 i al llarg d’una trentena de sessions al Teatre Ateneu.

Una edició més, aquesta activitat formativa de la Universitat de Lleida (UdL) ha sumat un nou rècord de participants que, de forma constant en el decurs de les seves 16 edicions convocades a la capital de l’Urgell han anat incrementant el seu interès en la formació.

Justament aquest ha estat el valor que més va destacar la presidenta de la Diputació durant la seva intervenció, recordant que la participació de la gent gran en aquest tipus d’activitats demostra que la societat està viva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article