L'Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega inaugura el nou curs amb la xifra rècord de 340 alumnes inscrits

Crònica Local

La sessió inaugural va comptar amb l'actor Toni Albà
La sessió inaugural va comptar amb l'actor Toni Albà | Ajuntament de Tàrrega

L’Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega ha inaugurat el nou curs 2018-2019 amb la xifra rècord de 340 alumnes inscrits. Aquesta activitat formativa de la Universitat de Lleida (UdL) ha sumat participants de forma constant en el decurs de les seves 16 edicions a la capital de l’Urgell. Es tracta de persones prejubilades i jubilades que opten per la formació, fent bona la dita que “mai no és tard per aprendre”. Davant l’augment d’alumnat, l’Aula d'Extensió Universitària imparteix per primera vegada les sessions al Teatre Ateneu, sala que disposa d’un major aforament. L’edifici ja havia acollit sessions de cloenda del curs i ara ha esdevingut la seva seu permanent. A més, així també s’ha aconseguit posar fi a les llistes d’espera. Tot plegat certifica l’èxit d’aquesta iniciativa de la UdL a Tàrrega.

El president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch; el regidor de Cultura, Raül Palacios; i la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega, Margarida Pané; van obrir l’acte acadèmic acompanyats de representants de la UdL. La conferència inaugural de la 16a edició va anar a càrrec del popular actor Toni Albà.

Humanitats, història, art, música, salut o economia són algunes de les matèries que s’impartiran al llarg d’una trentena de sessions fins al proper mes de juny. El programa lectiu es completarà amb sortides en grup. L’Ajuntament de Tàrrega és una de les institucions col·laboradores d’aquesta iniciativa educativa especialment adreçada a la gent gran.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article