Pierrot Teatre, de Centelles, guanya el Ciutat de Tàrrega

Crònica Local

Fotografia de família dels guardonats amb les autoritats
Fotografia de família dels guardonats amb les autoritats | Lourdes Cardona

La companyia Pierrot Teatre, de Centelles (Osona), va guanyar dissabte la 31 edició del Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega, organitzat per la companyia BAT, amb l’obra Els Rústegues, que van representar al Teatre Ateneu el passat 13 d’abril. El grup, que actuarà així a la pròxima edició de FiraTàrrega, també es va emportar els premis a la millor direcció, actriu principal i de repartiment, presentació escènica i el de votació popular.

L’acte d’entrega de guardons es va celebrar al restaurant La Granja de la capital de l’Urgell. El director de la companyia, Joan Pagès, va expressar satisfacció pel triomf i va recordar que ja van guanyar el certamen el 2014. El president de BAT, Joan Ribó, va destacar que les sis representacions de obres a concurs van rebre prop de 1.500 espectadors, "cosa que demostra l'encert d'apostar per la comèdia en aquesta edició del certamen".

D’altra banda el grup Baobap Teatre d'Alcarràs es va adjudicar quatre premis amb l’obra Veïnes: millor actor principal, millor actor de repartiment, segon millor grup i segona millor direcció. 

També es van endur guardons Impuls Teatre de Molins de Rei amb Nit de Ràdio 2.0 i Casal Corpus Grup de Teatre de la Vila de Gràcia amb Cinc noies i un sí. Ambdós grups van rebre dos premis. Finalment Companyia 8 de Terrassa amb M’agrades a les fosques i Teatre de Talión de Lleida amb La taverna dels còmics van marxar cap a casa amb un premi cadascuna.

Cal recordar que en aquesta edició s’havien presentat 48 companyies, de les quals l'organització del concurs en va seleccionar sis que van representar les seves obres al Teatre Ateneu de Tàrrega. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article