10.963 veïns de Tàrrega són cridats a les urnes aquest 26M

Crònica Local

10.973 veïns de Tàrrega són cridats a les urnes aquest 26M
10.973 veïns de Tàrrega són cridats a les urnes aquest 26M

Les Eleccions Municipals i Europees convocades per al proper diumenge 26 de maig cridaran a les urnes un total de 10.973 electors i electores al municipi de Tàrrega. La xifra és un 1,8% superior en relació al cens registrat en els anteriors comicis municipals, celebrats l'any 2015 (fa quatre anys el cens electoral el formaven 10.772 persones). El municipi de Tàrrega (amb els pobles d'Altet, Claravalls, La Figuerosa, Riudovelles, Santa Maria de Montmagastrell i l'EMD El Talladell) habilitarà 11 locals electorals i 18 meses de votació, segons ha disposat l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Les eleccions municipals del 26M Tàrrega determinaran la composició de l'arc consistorial corresponent al mandat 2019-2023, l'onzè des de la recuperació de les llibertats democràtiques. Concorren als comicis un total de 9 candidatures, xifra rècord, que són (per ordre de publicació al BOP): Cs; CUPTàrrega-AMUNT; JxCAT-JUNTS; ERC-MES-AM; PSC-CP; LLIURES; PP; TENCP-ECG; i VOX.

D'altra banda, els 175 electors i electores del Talladell també són cridats a elegir la persona que ocuparà la presidència de la Junta de l'EMD, amb 2 candidatures: Marta Vilardosa Puiggené (MVP) i Independents pel Talladell (IPT).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article