Els electors de Tàrrega podran escollir entre 9 candidatures a les municipals del 26M

Crònica Local

Fins a 9 candidatures polítiques optaran a l'alcaldia de Tàrrega a les properes eleccions municipals del proper 26 de maig. Això, és una més que en les eleccions del 2015, quan VOX encara no havia irromput amb força en el panorama polític espanyol. Malgrat això, VOX no és l'única formació que s'estrena en aquestes municipals a Tàrrega, ja que la candidatura de Lliures Defensant les Llibertats tampoc havia concorregut abans ens uns comicis municipals. Enrere queden Sumem per Tàrrega i Plataforma per Catalunya, que havien concorregut a les municipals de fa 4 anys.

Aquest dimecres s’han publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) les llistes definitives que participaran als comicis municipals, tal com ha avançat Ràdio Tàrrega. Segons el cens actual, al municipi de Tàrrega seran cridats a les urnes un total de 10.819 electors i electores.

Els caps de llista de les 9 formacions polítiques que aspiren a governar la capital de l'Urgell són Rosa M. Perelló Escoda (Junts per Tàrrega), alcaldessa de la ciutat els darrers 8 anys; Daniel Esqué Vidal (CUP); Òscar Amenós Borreguero (ERC-MES); Silveri Caro (PSC), que repeteix com a cap de llista dels socialistes i fins ara regidor a l'Ajuntament; Josep M. Cucurull Fa (Tàrrega En Comú), actualment regidor al consistori; Miguel Ángel Rubio González (Cs); Joan Pujal, que repeteix com a alcaldable del PP; Eduard Pallerola Mora de VOX, formació que per primer cop presenta candidatura per a les municipals: i Jordi Cots Valls, com a cap de llista de Lliures Defensant les Llibertats, que també debuta enguany.

Quant al Talladell, els veïns podran escollir entre les candidatures de Marta Vilardosa Puiggené i Miquel Albareda Solé.

Podeu consultar les llistes completes aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article