ERC-MES Tàrrega vol endegar noves propostes per dinamitzar el teixit comercial

Crònica Local

La persiana d'un comerç abaixada
La persiana d'un comerç abaixada | ERC Tàrrega

El candidat a l’alcaldia de Tàrrega per ERC-MES, Òscar Amenós, fent campanya pel centre comercial de la ciutat, ahir va declarar: "Tàrrega té bons comerços i bons comerciants, però també té molts locals tancats al centre de la ciutat, i això, no només és un perjudici pels veïns i els comerciants, sinó que afecta la imatge de tota la ciutat".

Va afegir que: "Els esforços que facin les diferents associacions, no només de comerciants, per atreure i portar gent a la ciutat, queda en molt poca cosa quan arriben i es troben tants locals amb la persiana abaixada".

Des de la candidatura d’ERC-MES-AM es vol endegar noves propostes, originals i innovadores, per dinamitzar el teixit comercial, per estimular noves obertures i aconseguir que no tanquin més establiments.

ERC-MES-AM creu que l’Ajuntament disposa de les eines per fer-ho possible i que per això cal un nou govern a la ciutat amb voluntat política per fer de Tàrrega una ciutat viva, amb un comerç atractiu i dinàmic, i on sigui gratificant passejar.

Afirmen que també cal avançar vers un comerç amb valors, que s’adapti a la reforma horària i racionalitzi el temps d'obertura dels establiments, amb la finalitat d’aconseguir una adequada qualitat de vida per als treballadors i usuaris del comerç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article