Òscar Amenós: "Farem polítiques d’habitatge valentes incorporant els pisos buits dels bancs a la borsa de lloguer social"

Crònica Local

Una promoció de Tàrrega amb pisos buits
Una promoció de Tàrrega amb pisos buits | ERC-MES Tàrrega

La candidatura d’Equerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) ha fet públiques les propostes en matèria d’habitatge. L’alcaldable Òscar Amenós ha lamentat que "amb la crisi econòmica, molts habitatges a Tàrrega van quedar en construcció i altres van ser acabats però van passar a mans d’entitats bancàries i han quedat abandonats". Per al republicà "és necessari que l’Ajuntament prengui mesures per identificar quins són els pisos buits en mans d’entitats bancàries per tal que siguin incorporats a la borsa de lloguer social". Amenós ha valorat que "no té cap sentit que sigui tan complicat trobar un pis de lloguer a Tàrrega mentre n’hi ha tants que han quedat desocupats i que no s’utilitzen".

El cap de llista d’ERC-MES ha explicat que "farem polítiques d’habitatge valentes incorporant els pisos buits de les entitats bancàries a la borsa de lloguer social". "Cal que els grans tenidors compleixin la llei i mobilitzin els pisos que portin més de dos anys buits", ha assegurat Òscar Amenós.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article