Vergés: "Volem impulsar el sociosanitari a Tàrrega per donar una atenció propera a la ciutadania"

Crònica Local

La consellera Vergés amb membres de la candidatura d'ERC-MES a Tàrrega
La consellera Vergés amb membres de la candidatura d'ERC-MES a Tàrrega | ERC Tàrrega

La candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) a l’Ajuntament de Tàrrega va fer divendres un acte públic de presentació de propostes que va comptar amb la participació de la consellera de Salut, Alba Vergés. L’alcaldable republicà, Òscar Amenós, va agrair a la ciutadania i les entitats per les propostes que han fet arribar els darrers mesos "són propostes diverses i molt interessants que hem valorat i hem incorporat al programa electoral, que s’ha fet de manera col·laborativa", va explicar.

La número dos de la candidatura ERC-MES, Alba Pijuan Vallverdú, va detallar els diversos blocs del programa electoral i va destacar la necessitat de "dialogar i cooperar amb totes les entitats targarines". Va remarcar que és necessari museïtzar la casa de Manuel de Pedrolo, així com disposar d’un espai firal. Pijuan es va referir també a "impulsar el reciclatge amb el sistema porta a porta i treballar per millorar les infraestructures de la ciutat amb la construcció de la variant de la C-14 així com reforçar els equipaments de salut i educatius."

Per la seva part, la consellera de Salut, Alba Vergés, va destacar la tasca d’escolta activa que ha fet la candidatura ERC-MES per configurar el programa electoral. Va celebrar que es proposi potenciar el carril bici i facilitar els desplaçaments a peu, per fer una ciutat més saludable. Per Vergés, "des de la política hem de treballar per donar resposta a les necessitats de la gent. Hem de poder donar oportunitats a la gent gran, als nens i nenes, a tothom". Va agrair a Òscar Amenós, Alba Pijuan i la resta de la ciutadania "que encapçalin aquesta candidatura i l’esforç que fan de dedicar-se a fer de Tàrrega una ciutat millor".

En clau targarina, la consellera de Salut va explicar que "volem impulsar el sociosanitari a Tàrrega per donar una atenció propera a la ciutadania, un equipament que ja s’havia projectat fa temps i que continua sobre la taula per millorar l’atenció de la gent. Vull expressar tot el compromís del Departament de Salut per fer-ho realitat". En relació amb les concentracions de divendres al vespre Vergés va aclarir que "ens solidaritzem amb tothom que rep atacs injustos. És important que lluitem conjuntament contra les injustícies".

A l’acte també hi va intervenir la recent escollida senadora, la targarina Sara Bailac, que va donar les gràcies pel gran resultat obtingut pels republicans el 28 d’abril a Tàrrega. Un resultat que, va dir, "és una primera volta del que esperem que passi a les eleccions municipals". També es van tenir paraules d’homenatge i reconeixement cap a Ramon Vallverdú,que va ser el primer regidor d’ERC a l’Ajuntament de Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article