Junts per Tàrrega proposa convertir el municipi en el pol d'innovació del model agroalimentari de Catalunya

Crònica Local

Rosa Maria Perelló
Rosa Maria Perelló | Junts per Tàrrega

La candidata de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha assegurat que el seu equip pretén "convertir Tàrrega en el pol d’innovació del model agroalimentari de Catalunya". Perelló ha explicat que el seu programa contempla desenvolupar en aquest àmbit diferents iniciatives com el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) 4 Motors del Segarra – Garrigues durant el proper mandat, que "permetran que aquest objectiu esdevingui realitat". "Aquest projecte permetrà el desenvolupament en el sector primari i l’oportunitat d’implementar indústries agroalimentàries i complementàries a tot el municipi", ha assenyalat Perelló.

La cap de llista ha afirmat que el programa electoral de Junts per Tàrrega reclama "fer realitat projectes disruptius, dinàmics i sostenibles", els quals compten, tal i com ha recordat, "amb el segell de bona gestió dels recursos municipals que ja hem acreditat". En aquest sentit, Rosa Maria Perelló ha destacat que "aquesta experiència és un fet remarcable" perquè "és la primera condició per poder portar a la pràctica nous projectes sense posar en risc les bases econòmiques de la nostra ciutat".

D’altra banda, Perelló també ha desglossat la resta d’iniciatives que preveu el seu programa electoral, entre les quals hi destaquen: habilitar un espai que permeti la producció, elaboració i consum dels productes de proximitat, fomentant l’activitat econòmica i creant nous llocs de treball dins el projecte Destí-Origen; donar impuls al turisme, la restauració, la recuperació del paisatge, l’hostaleria, el comerç i el medi ambient dins el projecte FEDER-Camí de Sant Jaume; i establir trobades entre emprenedors i inversors en el marc de Cal Trepat i Global Lleida.

Així mateix, la candidata de Junts per Catalunya ha assenyalat que també treballaran per "impulsar un laboratori d’innovació ciutadana per crear, de manera participativa, solucions innovadores a reptes locals", alhora vetllaran per "treure rèdit de l’activitat pionera de Tàrrega en el camp de la transformació del sistema productiu a nivell mundial".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article