Junts per Tàrrega es compromet a facilitar els serveis d'habitatge i buscar noves fórmules d'ajuts socials

Crònica Local

Imatge d'arxiu de Rosa M. Perelló
Imatge d'arxiu de Rosa M. Perelló | Jaume Solé

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, ha explicat que la seva candidatura aposta per "facilitar els serveis d’habitatge al municipi" i "buscar noves fórmules d’ajuts socials" durant el proper mandat, que començarà després de les eleccions municipals del 26 de maig. La cap de llista ha defensat que votar a Junts per Tàrrega és "anar a favor d’un projecte per a tothom, que vol estar al costat de les persones sense excloure ningú".

Perelló ha recordat que "el primer objectiu d’un ajuntament ha de ser el benestar dels ciutadans i
ciutadans" i ha subratllat que "ha de tenir en compte a totes les persones". Així mateix, la candidata de Junts per Tàrrega ha afirmat que "només així és possible que el progrés i les oportunitats acabin beneficiant a tothom".

En aquest sentit, el programa electoral de la candidatura encapçalada Perelló també proposa altres iniciatives de caràcter social i econòmic per al proper mandat com: ajustar la fiscalitat de manera sostenible, continuar reduint l’IBI –el qual ja han abaixat fins a un 9,42% en els seus
darrers quatre anys de mandat–, seguir amb el programa Sempre Acompanyats de suport a la
gent en soledat no volguda, continuar amb la formació d’emprenedoria al viver d’empreses i consolidar els ajuts a emprenedors i microempreses.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article