Primera caminada del Projecte Salut en Xarxa d'enguany

per CAP de Tàrrega

Crònica Local

La sortida de la primera caminada del projecte que es fa enguany
La sortida de la primera caminada del projecte que es fa enguany | CAP Tàrrega

Tàrrega ha estrenat avui el Projecte Salut en Xarxa "Caminant fem salut i coneixem Tàrrega". Es tracta de 12 caminades urbanes per la ciutat, de curta i mitja distància, on s’inclou una explicació dels edificis i monuments més emblemàtics del recorregut (les rutes han estat organitzades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament).

Les caminades es faran cada dijous fins a finals de juny. El lloc de sortida és el Pavelló Municipal de Tàrrega i l’horari habitual és de 9 a 11 del matí.

És una activitat gratuïta adreçada a la població en general. Els/les infermeres del CAP són els qui prescriuen aquesta activitat amb l’objectiu d’introduir l’hàbit de fer exercici físic diàriament i millorar la qualitat de vida dels usuaris.

Els participants seran acompanyats per dues infermeres de l’EAP de Tàrrega, un tècnic/a d’esport i salut de l’Ajuntament i en algunes es disposarà d’un guia de l’Àrea de Cultura.

Recordem que el Projecte Salut en Xarxa es va crear per prioritzar oportunitats de millora relacionades amb la salut, fomentar la participació i apoderar la comunitat, donar impuls a la realització del programa de prescripció social i la recollida de mesures terapèutiques no farmacològiques. Aquest projecte està impulsat per l’Equip d’Atenció Primària, l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l’Urgell, l’Agència de Salut Pública i la Creu Roja, amb el suport de la Diputació de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article