Una festa republicana donarà el tret d’inici a la primavera electoral a Tàrrega

Crònica Local

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat | Esquerra Tàrrega

Esquerra Republicana de Catalunya donarà el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions generals del 28 d’abril el proper divendres 12 d’abril a la tarda, amb un seguit d’activitats familiars i un acte polític que tindrà lloc a la plaça de les Nacions sense Estat de Tàrrega.

L’alcaldable d’ERC a Tàrrega, Òscar Amenós, i la també targarina i cap de llista al Senat, Sara Bailac, participaran a l’acte polític previst per les 8 del vespre. També hi participaran el cap de llista al Congrés, Xavier Eritja, i el diputat al Parlament i també candidat al Congrés per Barcelona, Gerard Gómez del Moral.

La festa, que començarà a les 5 de la tarda, comptarà amb tallers per infants i joves, un inflable, contacontes, xocolatada i animació a càrrec de Carlitos Miñarro. Mentre que al vespre i un cop acabat l'acte polític començarà el concert de rumba a càrrec de Carlitos Miñarro acompanyat d’un pica-pica.

La data escollida pretén rememorar la victòria a Catalunya de les forces que creien en el canvi a les eleccions municipals del 1931 que van donar pas, dos dies després, a la proclamació de la República

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article