Últimes novetats a la Biblioteca

De lletres i històries

per Biblioteca

Firmes NT

'Tot el bé i tot el mal' de Care Santos és una de les novetats
'Tot el bé i tot el mal' de Care Santos és una de les novetats

Aquests dies, a la Biblioteca, hem confeccionat un butlletí amb les últimes novetats incorporades al nostre fons. Hi podreu trobar alguns dels títols que més demanda han tingut aquestes vacances de Nadal.

Un d'ells és l'última novel·la de la Care Santos, titulada Tot el bé i tot el mal. En la novel·la, la protagonista és la Reina Gené, una dona que té una vida perfecta però que es desmunta quan s'assabenta que el seu fill adolescent s'ha intentat suïcidar. La protagonista vol saber què ha passat i, a poc a poc, va descobrint aspectes desconeguts de la vida del seu fill alhora que va reconstruint la seva pròpia existència. És una novel·la que fa reflexionar sobre la maternitat però també sobre la vulnerabilitat de les persones.

Un altre dels títols més demanats és L'art de portar gavardina, de Sergi Pàmies i editat per Quaderns Crema. Aquest llibre inclou 13 contes, alguns viscuts, d'altres imaginats, que barregen ironia, reflexió, melancolia… però sempre amb les emocions i els detalls com a protagonistes.

I per últim, l'esperat retorn de Maria Mercè Roca, que torna després de cinc anys de silenci amb Nosaltres, les dones. Un conjunt de relats que parlen de les sis edats de la vida, amb les dones com a eix principal. La dona que presenta la Maria Mercè Roca és una dona universal en què podem veure reflectida la nostra mare, àvia, germana o a nosaltres mateixes. Són històries delicades, sorprenents, dolces, iròniques, emotives… que ens narren els neguits i les esperances de les protagonistes, que tenen en comú les ganes de lluitar, el coratge i la valentia. Aquesta només és una petita mostra de les últimes novetats; en tenim moltes més!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article