Col·loqui amb els partits sobiranistes, aquest diumenge a Tàrrega

Crònica Local

El cartell de l'activitat
El cartell de l'activitat

Les entitats sobiranistes de Tàrrega organitzen un col·loqui amb els partits republicans per saber la seva posició a les polítiques municipals. Serà aquest diumenge 7 d’abril a les 12 del migdia i se celebrarà a La Soll.

Consisteix en una Taula-Col·loqui amb els partits republicans targarins per saber la seva posició de cara a les polítiques municipals dels pròxims quatre anys en aquest aspecte. El 26 de maig tindran lloc les eleccions municipals i s’ha plantejat aquest esdeveniment per saber quin són els seus arguments i reptes tenint en compte els esdeveniments polítics nacionals que s'albiren per aquest mateix període. Els assistents també podran fer preguntes i saber de primera mà l’opinió dels responsables polítics locals per tal de disposar dels elements necessaris per formar-se un criteri de vot sòlid i eficient.

L’ANC Tàrrega, Òmnium Urgell-La Segarra i CDR Tàrrega són els organitzadors d’aquest esdeveniment que tindrà l’accés lliure a la plaça de les Nacions davant l’espai cooperatiu de La Soll, que també col·labora amb l’esdeveniment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article