L'ANC de Tàrrega omple 7 autobusos per participar en la manifestació d'aquest dissabte a Madrid

Crònica Local

Detall del cartell de la mostra que s'inaugura avui a la Sala Marsà
Detall del cartell de la mostra que s'inaugura avui a la Sala Marsà

Tàrrega per la Independència, l'assemblea local de l'ANC, ha omplert 7 autocars amb 405 places, per anar a la manifestació d'aquest dissabte a Madrid per "protestar contra el judici de l'1-O dels representants polítics catalans empresonats i també per demanar que s'acabi la repressió contra Catalunya", segons avança Ràdio Tàrrega.

L'ANC ha explicat a l'emissora municipal que en només 24 hores ja es van omplir 2 autocars i  l'èxit de la convocatòria va fer que Tàrrega per la Independència aconseguís cinc autocars més.

Els autocars sortiran dissabte a les 8 del matí des de l'Hort del Barceloní i la tornada s'estima al voltant de les 9 del vespre, quan s'acabi la manifestació que anirà des d'Atocha fins a Cibeles.

 

Exposició de fotografies

D'altra banda, l'ANC Tàrrega amb el patrocini de la Regidoria de Cultura ha preparat una exposició de fotografies per "denunciar la repressió que estan patint per part de l'estat espanyol" titulada Fotografies per la Llibertat. La majoria de les fotos són de la jornada de l'1-O "per mostrar la repressió que va patir el poble català en infinitat de col·legis electorals".

L'exposició és a la Sala Marsà i estarà oberta des d'avui fins al 7 d'abril. La inauguració serà avui dijous a 2/4 de 9 del vespre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article