Un nou impuls per a Tàrrega

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ÒSCAR AMENÓS, ERC Tàrrega

El pas del temps, els canvis socials i els daltabaixos que provoquen les crisis econòmiques, l'evolució imparable de les noves tecnologies i molts altres factors ens obliguen a mantenir-nos en actualització constant. Les ciutats es veuen immerses també en aquesta dinàmica on, si no es manté l'activitat, l'amplitud de mires, l'obertura a noves propostes, corren el risc de quedar enrere. Els reptes són constants i van en augment, des de la falta d'oportunitats per al jovent passant per les dificultats per tirar endavant el comerç de proximitat o la implantació de les empreses fins a la mala imatge per la falta de neteja d'alguns carrers, i requereixen respostes constants. "Una ciutat que no avança és una ciutat que s'estanca."

 La participació de la gent, la planificació, escoltar totes les veus i fer-les part activa dels canvis és una de les claus per donar un nou impuls als municipis, també a Tàrrega. Crear un projecte que compti amb tothom, que tingui clara una visió de ciutat a mitjà i llarg termini, que pensi cap on cal caminar mentre es gestiona el dia a dia és un dels reptes de l'equip que encapçalo. Com sabreu, l'assemblea local d'ERC em va donar el seu suport el passat 22 de novembre per liderar la candidatura republicana amb l'objectiu d'aconseguir l'alcaldia targarina de cara a les municipals del maig de 2019. Tenim el repte de fer una candidatura oberta, generosa, permeable a totes aquelles "iniciatives i propostes que facin avançar Tàrrega des de l'esquerra i des del republicanisme", aportant des de l'àmbit municipal tot allò que sigui possible per fer efectiva la República Catalana. 

Les institucions de la nostra ciutat necessiten un nou impuls democràtic, participatiu i transparent, "Tàrrega necessita un gran canvi", on no quedi cap ombra de dubte sobre la gestió dels recursos públics, que ha de ser impecable. Crec que la nostra ciutat necessita que dediquem tot el nostre esforç a iniciar "un projecte ciutadà, obert, progressista i republicà". Nosaltres ens comprometem amb aquest canvi i a fer-lo possible. Les properes setmanes i mesos continuarem amb la tasca d'ampliar horitzons, de comptar amb tothom per crear una proposta engrescadora. Tenim molta feina a fer i totes les ganes i capacitat per fer-la. Compto amb totes i tots vosaltres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article