Compromís amb Tàrrega i la República Catalana

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ALBA PIJUAN VALLVERDÚ, alcaldessa de Tàrrega

Des que dissabte passat vaig ser escollida alcaldessa de Tàrrega, sento amb intensitat i il·lusió la responsabilitat i l'honor que significa haver de ser, des d'ara, la representant de tots els targarins i targarines. Per assolir el repte de governar la ciutat al servei de tota la ciutadania, sé que comptaré amb el compromís de totes les regidores i regidors que volen un municipi millor i, per això, des de la casa de la vila, serem al costat de la gent que treballa per servir cada dia els seus conciutadans.

No podem concebre cap altra manera de governar que no sigui fent costat a tots els nostres veïns, a les entitats, a les institucions, al comerç, als serveis, a la indústria i a la pagesia. El nostre teixit associatiu és el gran tresor de la ciutat i la participació ciutadana és un actiu que hem de saber aprofitar. Tots fem ciutat, tots fem municipi i tots estem al servei del bé comú i de les persones.

Cada dia, d'ara endavant, ens esforçarem de valent per tal de ser absolutament transparents, millorar els serveis públics municipals, garantir la cohesió social i la convivència, i preservar i impulsar el nostre patrimoni cultural. I treballarem sense recança per aconseguir un bon manteniment i un ús òptim de les infraestructures de la nostra ciutat: centres educatius i de salut, instal·lacions esportives i d'oci, carrers, places i jardins. Però també tenim ben clar que no defallirem en la construcció, des de Tàrrega, de la República Catalana i farem tots els possibles per assolir aquesta fita i per continuar exigint l'alliberament de les persones preses polítiques, exiliades i represaliades.

Tàrrega és una ciutat emprenedora i activa, i plegats la dinamitzarem i la farem més social, més solidària, més ecològica, més cultural, més transparent i més participativa. Amb el nostre compromís cívic, fem nostres les paraules del poeta Miquel Martí i Pol:

Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.

Visca Tàrrega i visca la República Catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article