El PP de Tàrrega, marginat del debat a l'Ateneu

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

JOAN PUJAL LLOMBART, candidat del PP de Tàrrega

Com a candidat del Partit Popular a l'Ajuntament de Tàrrega, Joan Pujal, denuncio que he estat marginat per part de Ràdio Tàrrega, organitzador del debat que es va celebrar ahir al vespre al Teatre Ateneu.
Lamento que el pla de cobertura informativa de les eleccions Municipals 2019 de l'emissora municipal m'exclogués del debat i únicament inclogués les candidatures que actualment tenen representació a la corporació municipal.

En aquesta ocasió la ràdio pública ha optat per incloure únicament candidatures amb representació, deixant en mans d'un eventual pacte aconseguir altres tipus d'opcions, cosa que no s'havia produït abans.
En anteriors comicis, s'havia permès la intervenció d'altres partits sense representació, fet que ara no s'ha donat i que representa un perjudici per als veïns i veïnes de Tàrrega que no han pogut escoltar les propostes de la resta de partits que concorren en aquestes eleccions.

La responsabilitat final de Ràdio Tàrrega és de l'Ajuntament i, concretament, de la seva alcaldessa. Una alcaldessa que, segons ella, sempre ha defensat la participació ciutadana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article