Votem a favor de la democràcia i la llibertat

Qualsevol publicació que vulgui ser plural ha de donar veu a tothom. Com que aquesta és la nostra voluntat, reservem un espai perquè els nostres lectors puguin enviar-nos els seus articles. Per tant, si teniu res a comentar, criticar, agrair o valorar, no dubteu en escriure'ns una carta a la directora i la publicarem a El Lector Opina. Ens els podeu fer arribar a l'adreça tarrega@segre.com juntament amb les vostres dades personals.

JAUME ALIGUÉ - FREDERIC GENÉ, exdiputats al Parlament de Catalunya

En els últims temps s'ha produït un greu retrocés de les llibertats democràtiques, que es veuen greument assetjades a l'Estat espanyol. Donada la seva incapacitat de fer política per resoldre el contenciós català, el govern de l'Estat n'ha confiat la resolució a l'aparell judicial, integrat per persones de dubtosa imparcialitat, algunes de les quals amb currículums i antecedents de coneguda ideologia antidemocràtica. És per això que no se'n pot esperar una resolució justa, a aquesta causa. Aquests greus antecedents són els motius que ens porten a fer una crida a tots els targarins i targarines perquè el dia 28 d'abril, en les eleccions a les Corts espanyoles i al Senat, vulguin donar el seu suport, mitjançant el vot, a les formacions independentistes que es presenten en aquestes eleccions. 

Per part nostra, volem manifestar el nostre suport a la candidatura de Junts per Catalunya, la qual considerem la més unitària i transversal de les que es presenten en el marc de l'espai independentista de Catalunya. Per això demanem el vot als nostres conciutadans, perquè el dia 28 d'abril les urnes dels col·legis electorals de la nostra ciutat s'omplin de paperetes a favor de la candidatura de Junts per Catalunya. Cal que la força del vot independentista posi fi a la repressió que pateixen injustament els presos polítics, així com els que es mantenen a l'exili per manca de garanties democràtiques, i pugui aflorar la democràcia plena que la majoria ciutadana desitja. Demanem que el vot majoritari dels targarins i targarines sigui a favor de Catalunya, per a la seva causa, per la llibertat i el seu progrés en benefici de tots i cadascun dels habitants de la nació catalana. 

Apel·lem a totes les persones que el passat 1 d'octubre de 2017 van exercir el seu dret a vot, que vulguin tornar-hi en aquesta ocasió per tal de deixar en evidència aquelles forces polítiques que mitjançant l'aplicació de l'article 155 van arrabassar els drets i les llibertats de la nació catalana. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article