Carta a la direcció del CAP

Qualsevol publicació que vulgui ser plural ha de donar veu a tothom. Com que aquesta és la nostra voluntat, reservem un espai perquè els nostres lectors puguin enviar-nos els seus articles. Per tant, si teniu res a comentar, criticar, agrair o valorar, no dubteu en escriure'ns una carta a la directora i la publicarem a El Lector Opina. Ens els podeu fer arribar a l'adreça tarrega@segre.com juntament amb les vostres dades personals.

FRANCISCO PELEGRINO

Benvolgut CAP de Tàrrega,

Em dirigeixo a vosaltres per comunicar-vos la paradoxa que em volta pel cap. Avui, diumenge dia 24 al matí, he anat al CAP a buscar un sobre personal del meu doctor/a. Quan em presento al taulell d'atenció al públic per tal de recollir el pertinent sobre, amablement em comuniquen que no poden aixecar-se a buscar-lo perquè l'entrega d'aquests no s'efectua en dies festius. A més a més, em recomana quatre vegades que llegeixi un cartell en el qual hi diu "per receptes i documents, etc. de dilluns a divendres".

La meva paradoxa és que com a ciutadà em pregunto per què una persona que en teoria està al servei dels ciutadans i en un moment que el CAP està buit no es pot aixecar i entregar un paper si únicament és un gest.

És qüestió de mandra o és una ordre de dalt? La vostra feina és vocacional? S'acabarà això de donar culpes a les retallades? Som persones amb dret a la sanitat? Som titelles al servei de lleis incoherents?

A causa de la meva queixa, que segurament molts targarins i targarines comparteixen, cal que prenguem mesures en l'organització del CAP.

Cal replantejar el sistema sanitari en majúscules. Exigeixo una resposta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article