Les obres per ampliar la vorera del carrer segle XX començaran dijous

Crònica Local

| Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega iniciarà el dijous 14 de febrer les obres d’ampliació de la vorera sud del carrer del Segle XX, vial que discorre en paral·lel vora la via fèrria. Els treballs es materialitzaran en el tram central del carrer, o sigui, el segment de 210 metres lineals comprès entre els carrers d’Alonso Martínez i Governador Padules. La vorera, que assolirà els 2 metres d’amplada, es refarà integralment amb la col·locació d’un nou paviment de panots. Es preveu així fer més còmoda la mobilitat dels vianants en aquesta zona. El projecte inclou també la renovació de la capa asfàltica del ferm de la calçada.

Així mateix, la vorera i la calçada esdevindran de plataforma única, separades per pilones metàl·liques que substituiran les actuals de plàstic. Seran 40 pilones que es completaran amb 5 jardineres. Els treballs es completaran amb la modernització dels servei d’aigua de boca al subsòl i la substitució d’embornals. La Regidoria d’Urbanisme ha adjudicat les obres a Promobras Caro SL per un import de 67.013 euros. El projecte compta amb una subvenció de 45.000 euros concedida per la Diputació de Lleida. Les obres tenen un termini d’execució de tres mesos.

 

Afectacions en la mobilitat

La materialització de l’obra es desenvoluparà per trams i obligarà a aplicar diverses restriccions de trànsit a la zona. Així, a partir del dijous 14 de febrer s’actuarà al segment del carrer del Segle XX comprès entre els carrers del Governador Padules i Sant Roc. En aquest tram només es podrà circular en un únic sentit, en direcció est. Per tant, els vehicles que circulin en direcció oest hauran de girar cap al carrer de Sant Roc i transitar per rutes alternatives. L’Ajuntament de Tàrrega demana disculpes per les molestis que puguin ocasionar els treballs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article