The Targarians publica el seu segon disc, que sortirà a la venda l'1 de març

Crònica Local

The Targarians
The Targarians | Miquel Castro

El proper 1 de març sortirà a la venda Crida amb mi! (MMM music, 2019), el segon disc de The Targarians i la banda targarina ja n'ha començat la promoció aquest mes. De fet, la revista Enderrock en va avançar en primícia el tema Gramòfon, amb el qual homenatgen els seus referents musicals, la setmana passada i el grup va presentar el vídeoclip de la cançó Recorda el passat 1 de febrer a través de Youtube.

La banda mostra en aquest nou treball "el seu vessant més madur i esperançador". "Després de cinc anys de música enèrgica, alegre i reivindicativa amb 'Temps d'il·lusió', The Targarians reflexiona amb Gramòfon sobre l'origen de la seva música. No només ho fan a través de la lletra, sinó també amb un ritme de ska lleuger i uns solos de saxo ben jazzístics", assegura l'article d'Enderrock. 

Ara bé, la banda targarina no abandona la intensitat que caracteritza els seus directes i que podem trobar en altres temes del disc com 'Recorda'.

D'altra banda, al nou treball dels Targarians hi col·laboren de Marc Riera i Ramon Figueras de Doctor Prats i Jordi Palou, del grup targarí La Terrasseta de Preixens. 'Crida amb mi!' (MMM music, 2019) ha estat enregistrat a La Vall Estudis, i qui s'ha encarregat de la producció ha estat Marc Marín. Estarà disponible a les botigues digitals a partir de l'1 de març.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article