Un rector de l'Urgell deixa les parròquies en conèixer-se que el Vaticà l'havia investigar per pederàstia

Crònica Urgell

L'església de Belianes
L'església de Belianes | Jordi Guardiola (Segre)

El Vaticà va investigar per pederàstia el sacerdot Josep Maria Font Solé., que fins ara era l'actual rector d'Arbeca, Sant Martí de Maldà, Nalec, Belianes, els Omellons, Maldà, Rocafort de Vallbona, Vilet i encarregat del santuari de la Mare de Déu del Tallat de Rocallaura, segons avança avui el diari Segre. L'arquebisbat de Tarragona va investigar dos sacerdots, Josep M. Font i Francesc Xavier Morell, fins ahir rector de Constantí, després de ser denunciats el juny del 2015 i el novembre del 2016, respectivament, per "presumptes tocaments a menors amb finalitat libidinosa".

En fer-se pública la notícia, el rector de les parròquies de l'Urgell i les Garrigues abans esmentades investigat pel Vaticà per suposats abusos infantils, ha anunciat aquest dimecres mitjançant un breu comunicat que ha demanat a l'arquebisbe de Tarragona el seu relleu al capdavant de les parròquies que duia.

Segons publica Segre.com, el mossèn ha demanat "disculpes a totes les persones" a les quals hagi pogut "ofendre o decebre" després que l'Arquebisbat de Barcelona hagi confirmat que és un dels dos investigats pel Vaticà per "presumptes tocaments a menors amb finalitat libidinosa". Alhora ha agraït la "confiança depositada" en ell per part de l'arquebisbe, Jaume Pujol.

Més informació a Segre.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article