'Nova Tàrrega' et torna a convidar a l'Animac

Nova Tàrrega news

'Nova Tàrrega' et torna a convida a l'Animac
'Nova Tàrrega' et torna a convida a l'Animac

Amb la finalitat de premiar la fidelitat dels nostres lectors posem en marxa el sorteig de 5 abonaments per a l’Animac, Mostra de Cinema d’Animació de Catalunya, que se celebrarà a Lleida entre el 21 i el 24 de febrer.

La 23a edició d'Animac explora la tècnica de l'stop motion, un insuperable mitjà d'expressió on tota mena de mons caben en una taula. Fotograma a fotograma, prenen vida personatges de plastilinia, titelles, ceràmica, pintura sobre vidre i tants altres materials com la imaginació de l'artista pugui somiar. Projeccions, conferències en directe, tallers, Petit Animac, zona professional. Vine a gaudir d'un Animac a vessar de la millor animació internacional.

 

BASES DEL CONCURS

Sortegem 5 abonaments entre tots els lectors que ens facin arribar complimentada la butlleta que trobareu publicada a la revista anunciant el sorteig.

Qui pot participar-hi

Concurs obert a la participació de tothom sense límit d'edat. Els menors de 18 anys, hauran de presentar una autorització paterna, materna o del representant legal.

Què cal fer per participar-hi?

 • Omplir la butlleta del sorteig que trobareu a la revista amb les vostres dades personals (Qualsevol butlleta que no estigui degudament emplenada serà considerada nula)
 • Fer-nos-la arribar mitjançant alguna d’aquestes vies:
 • Personalment a les nostres oficines (c/ Governador Padules, 2)
 • Escanejant la butlleta un cop emplenada i enviar-nos-la per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931
 • Fent una foto a la butlleta un cop emplenada i enviar-nos-la per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931
 • A cada butlleta rebuda se li assignarà un número per estricte ordre d’arribada
 • Teniu temps per participar-hi fins el dilluns 18 de febrer a les 10 del matí
 • El sorteig es farà el mateix dilluns 18 de febrer
 • Els guanyadors es donaran a conèixer a la nostra web, així com a les nostres xarxes socials
 • L’equip de 'Nova Tàrrega' n’informarà els guanyadors mitjançant correu electrònic o via telefònica
 • Els guanyadors podran recollir el premi directament a les taquilles de l’Animac (Teatre de La Llotja de Lleida) durant els dies del certamen

Més informació aquí

Organitzen: Animac i Nova Tàrrega

 

Protecció de Dades Personals

Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes les seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.

El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973 24 80 00. Email: tarrega@segre.com

Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.
L’informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer el tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article