La creu de terme de Tàrrega és protagonista a 'Opinió'

Nova Tàrrega news

La creu de terme de Tàrrega és protagonista a 'Opinió'
La creu de terme de Tàrrega és protagonista a 'Opinió'

Deixant de banda que la nostra directora també tracti sobre el tema a l'Entre blanc i negre, aquesta setmana us oferim dos articles més que parlen del debat obert entorn la creu de terme de la plaça Major de Tàrrega. Així doncs, a les pàgines d'Opinió hi trobareu l'article que ens ha fet arribar l'historiador Albert Velasco a través de la Regidoria de Cultura en què exposa els motius pels quals ells creu que cal preservar l'esmentada creu, que, al seu parer, no ha de ser considerada un monument franquista.

De la mateixa manera, l'alcaldable d'ERC a Tàrrega, Òscar Amenós, ens ha enviat un article en què parla de com n'és d'important donar veu a la ciutadania a propòsit de la polèmica que ha suscitat la creu de terme.

Completem secció amb noves reflexions d'inici d'any de Jaume Ponsarnau (Amb independència); un nou article dedicat a algú molt especial de Montserrat Aloy (Apunts del natural); i una carta escrita conjuntament per Càritas i l'Ajuntament on exposen com s'atén els sense sostre a Tàrrega per respondre la preocupació expressada per un dels nostres lectors en l'edició de la darrera edició de la revista. Els podreu llegir a la revista d'avui 25 de gener.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article