Fem repàs de la quantitat de pluja que va caure el 2018 a Tàrrega, a 'Crònica Local'

Nova Tàrrega news

Fem repàs de la quantitat de pluja que va caure el 2018 a Tàrrega, a 'Crònica Local'
Fem repàs de la quantitat de pluja que va caure el 2018 a Tàrrega, a 'Crònica Local' | Muntatge fet a partir d'una imatge d'Aleix Cruz

Els 563 litres per metre quadrat que van caure durant tot el 2018 no són una quantitat irrisòria. Tot el contrari, superen amb escreix els 380-400 litres de mitjana que acostumen a caure a Tàrrega, segons es desprèn de les dades que ha recollit Salvador Cos a l'Observatori La Ravaleta els darrers 33 anys. En parlem aquesta setmana a Crònica Local.

A banda, també informem que l'Ajuntament convocarà una audiència pública sobre la creu de terme de la plaça Major, tal com demanaven diverses entitats locals; exposem com se les empescarà el Grup Alba per fer front a l'increment del salari mínim dictat pel Govern central; quines novetats inclou enguany la Festa dels Tres Tombs, que se celebra aquest diumenge; o que diversos espectacles que es van estrenar en la darrera edició de FiraTàrrega viatgen a l'estranger.

Quant a Crònica Urgell, destaquem les mesures de pressió que volen aplicar a partir de finals de mes els bombers voluntaris, que aquesta setmana s'han reunit a Agramunt; i fem balanç de les actuacions de l'Oficina d'Atenció al Consumidor a l'Urgell durant el 2018. Aquestes i altres informacions us les expliquem a la revista del 25 de gener.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article