Mercè Carbonell, Jaume Ramon, l'Arxiu i Ramon Oromí omplen 'Firmes NT'

Nova Tàrrega news

Mercè Carbonell, Jaume Ramon, l'Arxiu i Ramon Oromí omplen 'Firmes NT'
Mercè Carbonell, Jaume Ramon, l'Arxiu i Ramon Oromí omplen 'Firmes NT' | Muntatge fet a partir d'una imatge de Jaume Solé

Sovint fer que els nens mengin verdura costa i, quan es tracta del bròquil, es complica encara més. Conscient que potser no sigui la verdura preferida de la canalla, la nostra nutricionista de capçalera, Mercè Carbonell, ens proposa una recepta amb la qual potser aconseguim que en mengin de bon grat. Ens explica com fer aquesta pizza amb base de bròquil i quins beneficis nutricionals té al Versió Sana d'aquesta setmana.

A banda, a Firmes NT hi trobareu el cinquè capítol de la sèrie de Notícia de Tàrrega dedicada als bombardeigs de la Legió Còndor que ens ofereix Jaume Ramon; un recull de les píndoles d'història que ofereix l'Arxiu Comarcal a Arxiwatts; i un nou lliurament de les Càpsules de TIC, en el qual Ramon Oromí ofereix noves eines als pares i mares per vetllar pel bon consum digital dels seus fills i filles. Ho trobareu tot a la revista amb què tanquem el mes de gener (25 de gener).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article