Entitats de Tàrrega aconsegueixen mig miler de firmes per forçar un debat públic sobre la creu de terme

Crònica Local

Representants de les entitats promotores de la iniciativa
Representants de les entitats promotores de la iniciativa | AgEnTa

En necessitaven 500 i les han aconseguit en una setmana. Les diferents entitats de Tàrrega que van promoure el debat obert sobre la ubicació i simbologia de la creu de terme han aconseguit el mig miler de signatures necessàries per tal de demanar al consistori una audiència pública.

Aquest acte es va promoure entre diferents entitats targarines (La Soll, el Rostoll, Agrat, Guixanet, Cau, Gic i Bat) i es van agrupar sota el paraigua d'AgEnTa dins una comissió després que l’Ajuntament de Tàrrega decidís que la creu de terme es quedaria al mateix lloc un cop finalitzades les obres de millora de la plaça. La decisió, segons el consistori, es va prendre en una reunió però "no van comptar amb la veu de les entitats que fan ús de la plaça amb diferents activitats durant l’any", segons afirmen les associacions.

"Des les entitats es farà entrega al consistori de les més de 500 signatures recollides per promoure aquest debat obert, amb l'única intenció que les entitats i la ciutadania en general puguin tenir veu sobre aspectes tan importants com són l’urbanisme i la simbologia dels monuments que ens envolten", expliquen en un comunicat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article