Coral Infantil Mestre Güell

Les entitats en moviment

Firmes NT

La Coral Infantil Mestre Güell durant una actuació
La Coral Infantil Mestre Güell durant una actuació | Coral Infantil Mestre Güell

Qui som

Som una entitat cultural fundada el 1963 pel matrimoni Josep Cercós i Emília Ribera amb la finalitat de fer gaudir el cant coral als nens i nenes de 4 a 16 anys.

La coral és una secció de la Societat Ateneu de Tàrrega i a la vegada forma part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, el SCIC.

 

Què fem

Les nostres principals actuacions a la ciutat de Tàrrega són: el concert de Santa Cecília, el concert de Nadal, la cantada de Caramelles per la ciutat, la participació a l'Eixideta durant la Festa Major de maig i el concert de fi de curs.

A més, cada curs participem a les activitats que organitza el SCIC com poden ser: colònies, trobades o intercanvis amb altres corals de Catalunya, cantates a l'Auditori de Barcelona, a l'Auditori de Lleida o al Palau Sant Jordi cada cinc anys.

Actualment fem assaig cada divendres a la nostra sala de l'Ateneu. El grup dels petits (de 4 a 7 anys) canta de 7 a 3/4 de 8 de la tarda i el grup de mitjans i grans (de 8 a 16 anys) de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre.

 

Cap a on anem

El nostre objectiu és transmetre els valors del cant coral (el treball en grup, l'esforç, la companyia, la sensibilitat, el sentit crític...) a tots els cantaires i compartir el nostre amor per la música amb altres corals de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article