El Grup Alba inaugura nous equipaments informàtics gràcies al projecte 'Connectats al món'

Crònica Local

Ahir es van presentar les noves sales d'informàtica
Ahir es van presentar les noves sales d'informàtica | Grup Alba

diferents representants de CaixaBank i l'Obra Social "la Caixa" van visitar ahir les recent estrenades sales d'informàtica a l'Escola Alba i al Centre Ocupacional Alba, així com les pantalles digitals que ja estan instal·lades en aquests dos centres, i conèixer quin ha estat l'impacte del projecte de 'crowdfunding' realitzat conjuntament durant el mes d'octubre passat.

Amb la iniciativa Connectats al món es van aconseguir 16.371,6 euros que es van recollir gràcies a les aportacions realitzades per més de 300 clients de l'entitat financera i particulars a través de la banca online, caixers automàtics i les oficines físiques; i per l'aportació de 10.000 euros realitzada per CaixaBank i l'Obra Social "la Caixa". Entre tots es va aconseguir superar el repte marcat que era de 15.000 euros.

Els alumnes de l'escola van explicar la importància de poder comptar amb aquestes eines tecnològiques i van fer algunes demostracions en directe buscant vídeos de música o fent servir aplicacions i jocs. "Aquesta inversió amb material tecnològic suposarà un abans i un després per a moltes persones. Les pantalles tàctils i digitals permetran que persones amb mobilitat reduïda puguin participar d'activitats a través de la informàtica i treballar l'estimulació o d'altres aspectes relacionats amb l'autonomia que fins ara no s'havien fet", explicà Maite Trepat, directora de l'Associació Alba.

Per la seva banda, Jaume Masana, director territorial a Catalunya de CaixaBank, es va mostrar molt content amb l'èxit d'aquesta iniciativa. "No sabíem què passaria, era la segona vegada que posàvem en pràctica un 'crowdfunding', però amb Alba hem aconseguit superar el repte que ens havíem marcat. Estem segurs que eines com aquestes permetran millorar i facilitar el treball educatiu dels alumnes de l'escola i els aportarà un benestar".

Finalment Pere Huguet, director corporatiu d'Acció Social de CaixaBank, va explicar l'objectiu d'aquesta iniciativa: "Aquest projecte barreja el que és la donació per part de la Fundació Bancària "la Caixa" arribant als punts més locals amb donar l'oportunitat als clients de CaixaBank a participar-hi".

Gràcies a l'èxit d'aquesta campanya el Grup Alba ha pogut millorar l'entorn digital i tecnològic de les persones, fent-lo més accessible i adaptat a cada una de les necessitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article