Toni Grañó i Pol Solsona porten 6 medalles cap a l'Urgell

Esports

Toni Grañó i Pol Solsona amb les medalles aconseguides al coll
Toni Grañó i Pol Solsona amb les medalles aconseguides al coll | CN Tàrrega

Del divendres 14 fins al dilluns 17 es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya infantil i júnior de natació. Quan la competició va acabar els de Tàrrega van tornar de Sabadell amb 6 medalles, quatre de Toni Grañó, que es va proclamar campió de Catalunya en 200 estils i 50 esquena; i dues de Pol Solsona, bronze en 100 i 200 papallona.

Fins a 12 nedadors del Club Natació Tàrrega es van desplaçar a Sabadell amb el seu entrenador Sergi Vivet, 4 nois i 8 noies: Alba Ampurdanés Noró, Blanca Armengol Andreva, Laia Canosa Castellà, Carla Centellas Reñé, Desirée Lombardo Amorós, Júlia Secanell Ticó, Mireia Soldado Creus i Carla Vilà Segués, i Toni Grañó Fernández, Pol Solsona Solé, Pol Salvia Bernaus i Arnau Llanes Berengué.

Segons asseguren "fou un campionat molt intens i exigent tant en proves com en horaris i la valoració global dels nostres nedadors ha estat força positiva baixant 25 marques personals".
Els resultats més destacats en medalles i diplomes han estat els següents:

  • Toni Grañó, dues medalles d'or, Campió de Catalunya en 200 estils i 50 esquena, dues medalles de plata en 50 i 100 lliures i dos diplomes per 5a posició en 100 i 200 esquena.
  • Pol Solsona, dues medalles de bronze en 100 i 200 papallona i dos diplomes per la 5a posició en 50 papallona i 8a posició en 400 estils.
  • Júlia Secanell, diploma per la seva 8a posició en 200 braça.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article