El programa d'informació sardanista 'Germanor' arriba a l'emissió 1.000

Nova Tàrrega news

Imatge dels conductors del programa
Imatge dels conductors del programa

El dimecres 5 de desembre, el programa d'informació sardanista Germanor, emès per Ràdio Tàrrega cada dissabte a les 9 del matí i amb reemissió el mateix dissabte a les 4 de la tarda, va entrar en la història de la ràdio a les nostres contrades amb l'enregistrament del programa número 1.000.

Amb un espectacular muntatge a l'escenari del Teatre Ateneu de Tàrrega, amb 14 convidats en directe i més d'una vintena que s'hi sumaren enviant les seves salutacions, amb una durada excepcional de dues hores i amb la participació d'autoritats, familiars i amics, el programa s'enregistrà fora dels estudis de l'emissora i obert a tots els oients, per tal de celebrar aquesta important efemèride.

'Germanor', presentat i conduït per Carles Vall i Josep M. Castelló des dels seus inicis el 14 d'octubre de 1997, ara fa 22 anys, va comptar en aquesta especial edició amb la participació d'en Xavier Vall, col·laborador puntual del programa, que va posar a prova la memòria i els coneixements sardanistes dels convidats amb un joc de preguntes amb un CD de regal pel guanyador.

Aquesta és una de les informacions que trobareu aquesta setmana a les pàgines dedicades a les Entitats, on hi trobareu l'article setmanal de l'ANC de Tàrrega i els Amics de l'Arbre. Alhora, des de Vedruna Tàrrega ens expliquen com fomenten la sostenibilitat, repassem com es va celebrar la festa de la Puríssima a la nostra ciutat o com va viure la Fira d'Artistes Mans Unides. Trobareu tots els articles a la revista del 14 de desembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article