'Crònica Local' ve farcida de cultura aquest 7 de desembre

Nova Tàrrega news

| Muntatge fet a partir d'una imatge de Jaume Solé

Aquesta setmana tenim una secció dedicada a l'actualitat més propera amb una munió de temes culturals com són la celebració del 20è aniversari de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals, que se celebra del 7 al 9 de desembre a la nostra ciutat, l'exposició que acull la Sala Marsà per donar a conèixer la faceta d'il·lustrador de Jaume Minguell o la presentació d'un llibre que explica l'evolució de les tècniques publicitària que feia servir la factoria Trepat.

Alhora també recollim que l'Associació Alba ha creat una aplicació per facilitar la feina de qui es dedica al voluntariat, que l'Ajuntament ja ha posat en marxa el procés perquè la ciutadania esculli en què invertir 100.000 euros del pressupost de l'any vinent, entre altres informacions. 

Pel que fa a Crònica Urgell, destaquem les declaracions que van fer els productors d'oli durant la Fira de Belianes assegurant que cada any tenen una collita de millor qualitat. Aquestes i altres notícies les recollim a la revista del 7 de desembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article