L'Associació Alba posa a la venda el seu calendari solidari 2019

Crònica Local

El calendari del 2019 es va presentar la setmana passada
El calendari del 2019 es va presentar la setmana passada | Associació Alba

L'Associació Alba i Foment Tàrrega han presentat avui a la Biblioteca Comarcal de l'Urgell a Tàrrega el nou Calendari Solidari 2019 de l'entitat protagonitzat pels alumnes de l'Escola Alba i 12 botigues i establiments de Tàrrega. La presentació coincideix amb el Dia Internacional de la Discapacitat, un dia per reivindicar i posar en valor els drets i les capacitats de les persones amb diversitat funcional. De fet, cada un dels mesos del calendari amaga també una reivindicació inspirada en una campanya de DINCAT (Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual) on es donen alguns consells als botiguers a l'hora de dirigir-se a persones amb discapacitat, d'aquí ve la raó del títol del calendari: "Jo també sóc el teu client!"

El projecte del calendari té una doble finalitat: per una banda, aconseguir captar fons per
finançar les activitats de lleure i d’aquesta manera fer el lleure més inclusiu, i, per altra banda, és una acció de sensibilització per visibilitzar les capacitat de les persones amb especials dificultats.

Els dotze establiments de Foment Tàrrega que patrocinen aquesta 4a edició del calendari solidari, han obert les seves portes als alumnes de l’escola, per poder fer les fotografies on també hi surten els propietaris de cada un dels establiment. Els socis de Foment Tàrrega participants són: Alba, Asbert, Bona Llum, Cal Francesc, Centre Òptic, Comercial Sans, Culinàrium, EKT, Fem Cadena, L’Artesania Moderna, La Botigueta i Llar d’Avis del Carme. Tots ells han col·laborat a finançar el calendari que aquest any comptarà amb una tirada de 1.500 exemplars.

Durant la presentació s'ha passat un vídeo 'making off' del procés d'elaboració del calendari amb imatges i testimonis dels propietaris dels establiments explicant què els ha semblat aquesta col·laboració.

El calendari ja està a la venda a les 12 botigues que han participat al calendari i segurament s'ampliarà a totes les que hi vulguin col·laborar. També es ven als diferents centres de l'Associació Alba, aquest propers dies festius en un estand a la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega; i també es podrà adquirir a la botiga online de l'entitat botiga.aalba.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article