Tàrrega encén l'enllumenat de Nadal amb un gran espectacle visual de la companyia Emilia Gargot

Crònica Local

Membres de l'Ajuntament, Foment Tàrrega i el col·lectiu Emilia Gargot
Membres de l'Ajuntament, Foment Tàrrega i el col·lectiu Emilia Gargot | Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega ha celebrat aquest cap de setmana l'acte oficial d'encesa de la il·luminació de Nadal al centre comercial de la ciutat. Ha estat una acció organitzada per Foment Tàrrega amb suport de l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida. La companyia Emilia Gargot oferí dissabte l’espectacle L'Atrapallums, un muntatge visual protagonitzat per un infant i carregat d'imatges poètiques. La proposta va tenir accent targarí ja que Emilia Gargot és un col·lectiu de la capital de l’Urgell format per persones amb interès per les arts escèniques. A més, el grup sorgí arran del Postgrau de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega. Amb la celebració d’aquest espectacle, Tàrrega se suma a les grans ciutats comercials que d'una manera artística i teatral donen el tret de sortida a la campanya de Nadal.

El lloguer dels llums de Nadal a Tàrrega és sufragat pels mateixos establiments i veïns que hi col·laboren mentre que del consum energètic se'n fa càrrec l'Ajuntament de Tàrrega. El consistori també ha instal·lat enllumenat nadalenc a la plaça del Carme. Per primera vegada, a més, es compta una subvenció de la Diputació de Lleida assumint part dels costos de la instal·lació dels llums. L’acte de dissabte comptà amb la presència de l'alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, acompanyada de membres del consistori i representants de la junta de Foment Tàrrega.

 

Activitats durant les festes

D’altra banda, aquesta entitat de dinamització comercial té ja a punt les accions que durà a terme amb motiu del Nadal 2018: un Cagatió solidari amb la col·laboració de l'Associació Guixanet; concerts de música clàssica al carrer; o un trenet que portarà els infants del Parc de Nadal al centre de la ciutat per fer entrega de la seva carta als patges reials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article