Sortegem un lot de productes de qualitat i km0

Bases del sorteig

Nova Tàrrega news

Recurs promocional del sorteig
Recurs promocional del sorteig | Pau Lores

Amb la finalitat de premiar la fidelitat dels nostres lectors i seguidors a les xarxes socials posem en marxa el sorteig d’un lot de productes de qualitat i km0 cedits per Boira, Aliments Naturals amb Sabor. En concret, el lot inclou 1 ampolla d’oli Umami de Belianes, 1 ampolla de cava Albet i Noya reserva brut 2016, 2 potets de melmelada "maridatges d'autor per formatges",  1 ampolla de vi El Vinyet DO Penedès, 1 caixa d’arrugats de xocolata d’El Rosal i 1 targeta de Nadal + sobre (disseny exclusiu).

Qui pot participar-hi

Concurs obert a la participació de tothom sense límit d'edat. Els menors de 18 anys, hauran de presentar una autorització paterna, materna o del representant legal.

Què cal fer per participar-hi?

 • Enviar-nos una fotografia mostrant-nos com preparen les festes de Nadal o publicar-la a Instagram amb l’etiqueta #novatarrega (Qualsevol imatge que no estigui degudament etiquetada serà considerada nula)
 • Fer-nos-la arribar mitjançant alguna d’aquestes vies:
 • Personalment a les nostres oficines (c/ Governador Padules, 2)
 • Per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931
 • Publicant-la a Instagram amb l’etiqueta #novatarrega
 • A cada fotografia rebuda se li assignarà un número per estricte ordre d’arribada
 • Teniu temps per participar-hi fins el dilluns 17 de desembre a les 10h
 • El sorteig del lot de productes es farà el 17 de desembre
 • El guanyador es donarà a conèixer a la nostra web, així com a les nostres xarxes socials
 • L’equip de “Nova Tàrrega” n’informarà el guanyador mitjançant correu electrònic o via telefònica
 • El guanyador podrà recollir el premi directament a les oficines de Nova Tàrrega abans del 22 de desembre
 • Les fotografies rebudes per al sorteig, així com la guanyadora, es publicaran al Recull Fotogràfic de la revista i a Novatarrega.cat

Organitzen: Boira, Aliments Naturals i amb Sabor i Nova Tàrrega

 

Protecció de Dades Personals
Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes les seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.

El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973 24 80 00. Email: tarrega@segre.com

Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.

L’informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer el tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article