Jaume Ramon, l'Arxiu, els Mossos i Ramon Oromí, demà a 'Firmes NT'

Nova Tàrrega news

| Muntatge fet a partir d'una imatge de Jaume Solé

La secció Firmes NT d'aquest darrer divendres de novembre és d'allò més interessant. Compta amb articles de Jaume Ramon, l'Arxiu, els Mossos d'Esquadra i Ramon Oromí.

Jaume Ramon ens ofereix el segon episodi de la sèrie que dedica als bombardejos de la Legió Còndor durant la guerra civil a Tàrrega. Aquest cop se centra en les víctimes i les conseqüències que es van derivar de l'atac del 5 d'abril de 1938. Ens ho detalla a Notícia de Tàrrega.

Els companys de l'Arxiu ens ofereixen un nou Arxiwatts amb algunes de les informacions que han recollit al llarg de tot el mes a les seves xarxes socials.

Com que avui es presenta a Tàrrega el calendari de la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer, els companys de la comissaria de la ciutat ens expliquen com és que hi col·laboren i quines són algunes de les novetats de l'edició d'enguany a Mossos a prop del ciutadà.

Tanquem secció amb una nova píndola de Ramon Oromí, que aquest cop centra les Càpsules de TIC a recomanar-nos uns quants bons hàbits digitals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article