Obrim 'Crònica Local' parlant de qui serà la primera directora artística de FiraTàrrega

Nova Tàrrega news

| Muntatge fet a partir d'una imatge de Jaume Solé

Aquest 16 de novembre obrim Crònica Local parlant de la resolució del concurs públic per escollir el nou director artístic de FiraTàrrega, que en aquest cas serà per primer cop una dona. En concret, qui rellevarà en el càrrec a Jordi Duran serà la seva mà dreta, Anna Giribet.

A banda, a les pàgines d'actualitat ens fem ressò de la presentació del conte dedicat a l'artista plàstica conceptual Olga L. Pijoan, del fet que la setmana passada uns encaputxats van arrencar llaços grocs i pancartes i la ciutadania es va organitzar per tornar-los a penjar l'endemà mateix, expliquem que l'Ajuntament de Tàrrega preveu licitar les obres per convertir la llera de l'Ondara en zona de lleure i passeig a finals d'any i que el president de l'EMD del Talladell va presentar la seva dimissió la setmana passada.

En plana comarcal, destaquem que Castellserà renova el 30% dels fanals del poble per estalviar i que Bellpuig aprova una rebaixa de l'IBI rústic. Amb quina finalitat? Us ho expliquem a Crònica Urgell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article