El concert de Santa Cecília de Tàrrega, que se celebra aquest diumenge, recaptarà fons pel Magatzem d'Aliments Solidaris

Crònica Local

Imatge d'arxiu del concert dedicat a la patrona de la música
Imatge d'arxiu del concert dedicat a la patrona de la música | Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega celebrarà aquest diumenge 18 de novembre el seu tradicional concert en honor a Santa Cecília amb la participació d'entitats musicals de la ciutat. Com ja és costum, l'acte tindrà caràcter benèfic i la recaptació es destinarà enguany a nodrir el Magatzem d’Aliments Solidaris, servei municipal gestionat amb Creu Roja Tàrrega. La cita tindrà lloc al Teatre Ateneu a partir de les 12 del migdia.

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert aplegarà cantaires i músics de totes les edats oferint al públic un variat repertori de partitures clàssiques, tradicionals i contemporànies. En aquest 2018 s’hi congregaran cinc agrupacions corals i instrumentals de la ciutat: Coral Infantil Mestre Güell, Coral Ramon Carnicer, l’Orquestra de Vent de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega, l’Orfeó Nova Tàrrega i els Grallers Corral Nou. Pel que fa a aquesta darrera agrupació, val a dir que és la primera vegada que participen al concert de Santa Cecília. Sovint acompanyen els elements de cultura popular de Tàrrega i, per exemple, van actuar al costat de La Fal·lera Gegantera a l’Aplec de Sant Eloi del setembre. El preu de l'entrada és de 2 euros.

 

Cicle Coral de Tardor

Tàrrega arrodonirà la jornada del diumenge 18 dedicada a la patrona de la música amb una nova proposta del 31è Cicle Coral de Tardor, organitzat per l’Orfeó Nova Tàrrega, l’agrupació coral degana de la ciutat. Dalt l’escenari confluiran les veus de l’Orfeó Catalònia de Barcelona i la Coral Flors de Maig de Barcelona a més del mateix Orfeó Nova Tàrrega. Una cita per als amants de la polifonia que tindrà lloc a les 7 de la tarda al Teatre Ateneu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article