L'Escola de Sobreestants de Tàrrega impulsa un programa de formació dirigit a professionals del sector

Crònica Local

Imatge de la jornada d'ahir a la tarda
Imatge de la jornada d'ahir a la tarda | Escola de Sobreestands

L'Escola de Sobreestants de Tàrrega va acollir ahir a tarda la Jornada tècnica d'Introducció al BIM, en la qual es van presentar els principals fonaments d'aquesta nova metodologia de treball que està revolucionant els sectors de l'enginyeria, la construcció i l'obra civil.

Aquesta jornada tècnica forma part del programa de formació que ha impulsat l'Escola de Sobreestants per al curs 2018/19. En total hi ha programats sis cursos diferents enfocats a donar a conèixer les noves tecnologies aplicades al sector i a orientar als professionals i tècnics que ja estan treballant a reciclar-se en els nous mètodes de treball.

El cursos estan orientats a professionals de diferents disciplines, tant si són particulars, com si treballen per compte d’altri, com ara enginyers agrònoms, enginyers de forest, enginyers tècnics agrícoles, enginyers tècnics forestals, arquitectes, geògrafs, geòlegs, ambientòlegs, arqueòlegs... o els serveis tècnics d’administracions públiques com ajuntaments, diputacions, consells comarcals o altres institucions.

L'Escola de Sobreestants imparteix actualment el Grau Superior de Projectes d'Obra Civil, conegut com a Sobreestants, a joves que acaben el batxillerat o que vénen de BUP, COU, Cicles Formatius de Grau MIG, FPII o que han superat la prova d'accés. El nou programa d'estudis està enfocat a les noves tecnologies com el 3D i l'especialització a la metodologia BIM amb l'objectiu de formar a professionals que s'insereixin ràpidament al món laboral i puguin donar respostes a les necessitats del sector.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article