Trobada a Tàrrega de l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut

Crònica Local

Imatge dels participants en la trobada
Imatge dels participants en la trobada | Ajuntament de Tàrrega

L'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) ha celebrat avui a Tàrrega una jornada de treball per difondre bones pràctiques en el seu àmbit. Ha estat una de les quatre trobades que l'entitat convoca enguany arreu de Catalunya (les altres tres són a Terrassa, Ripoll i Vilafranca del Penedès) en relació a accions de dinamització juvenil.

A la capital de l'Urgell la jornada s'ha centrat en les possibilitats de formació i ocupació que el territori ofereix a la gent jove. Com a exemple, tècnics del Consell Comarcal de l'Alt Empordà han exposat el projecte de formació i ocupació juvenil Okup'alt.

La sessió ha anat precedida per una benvinguda a càrrec de la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas; el vicepresident del Consell Comarcal de l’Urgell, Jaume Pané; i el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania de Tàrrega, Jaume Folguera (vegeu fotografia); els quals han animat els participants a intercanviar coneixements que ajudin a dissenyar i executar projectes en favor del jovent. A la sessió, que ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de l'Urgell, han assistit també tècnics municipals de joventut de Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article