26è Cros Intercomarcal Ciutat de Tàrrega

Esport de casa

per Antoni Romeo

Esports

Cartell del Cros
Cartell del Cros | Ajuntament de Tàrrega

Per al diumenge de la setmana vinent s'està preparant la 26a edició del Cros Ciutat de Tàrrega que se celebrarà, com ja ve essent habitual, a l'espai Felip Robinat Felip, el Càmping Municipal.

Respecte als darrers dos anys, la novetat més important serà que en aquesta ocasió la prova no formarà part del circuit lleidatà de Cros. Seran curses competitives però que les classificacions finals començaran i acabaran el mateix matí. Aquest fet facilitarà i simplificarà molt als col·legis i entitats participants la tasca de realitzar les inscripcions, ja que no es demanaran tants tràmits i a més seran gratuïtes per a tothom.

De fet, el termini per poder-se apuntar ja fa dies que és obert a la pàgina web inscripcions.cat introduint el codi de cursa crostarrega2018 o bé buscant la cursa en el calendari d'activitat de la pàgina i clicant-hi a sobre. La data màxima d'inscripció és el dijous dia 15 de novembre. Cal tenir en compte que no s'admetran més inscripcions el dia de la cursa, excepte a les categories de veterans i oberta. Com a complement a la matinal atlètica hi haurà atraccions inflables per als més petits i servei de bar. Si el temps acompanya, s'espera una participació similars a la dels anys anteriors, quan s'ha superat els 500 arribats. L'organització de l'esdeveniment anirà a càrrec, com en les 25 edicions anteriors, de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Urgell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article