La presa de possessió de Rosa Perelló a la Diputació de Lleida obre 'Crònica Local' aquest divendres

Nova Tàrrega news

| Muntatge fet a partir d'una imatge de Jaume Solé

La presa de possessió de l'alcaldessa de Tàrrega com a presidenta de la Diputació de Lleida és la notícia amb la qual obrim Crònica Local aquest divendres. Recollim com es va produir el relleu de Joan Reñé, alcalde de Fondarella, al front de l'ens provincial i què va dir la primera dona que dirigeix aquesta administració a les pàgines d'actualitat.

Alhora, us expliquem quines millores pensa fer l'Ajuntament de Tàrrega vora el col·legi Jacint Verdaguer, en què consisteix l'acord que ha prorrogat amb l'Escola Pia o quines activitats ha programat per aquest cap de setmana en el marc del procés per elaborar un protocol contra les agressions sexistes en les festes de la ciutat.

Sabeu que un targarí ha ideat un sistema que millorarà la seguretat dels ciclistes a la carretera. En va parlar la setmana passada a Ràdio Tàrrega i ens en fem ressò, igual que de l'accident que es va produir diumenge a la tarda a Claravalls o de la col·laboració de Foment Tàrrega amb l'Associació Alba. Voleu saber en què consisteix? No us perdeu les planes d'actualitat de la revista del 26 d'octubre.

En plana comarcal, us expliquem quines són, segons un estudi del Consell Comarcal de l'Urgell, les principals necessitats de la gent gran de la comarca o d'una proposta que es va presentar a Castellserà contra la despoblació dels nostres pobles. Aquestes notícies i moltes més, aquest divendres a Nova Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article