L'alcaldessa de Tàrrega, camí de la presidència de la Diputació, aquest divendres a 'Crònica Local'

Nova Tàrrega news

L'alcaldessa de Tàrrega, protagonista a 'Crònica Local'
L'alcaldessa de Tàrrega, protagonista a 'Crònica Local' | Muntatge fet a partir d'una imatge de Jaume Solé

Des d'aquest matí ja és una realitat, però com que tanquem la revista dimecres al vespre encara no podíem anunciar que l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, era la primera presidenta de la Diputació de Lleida i el segon targarí en ocupar el càrrec. Amb tot, aquest 19 d'octubre obrim Crònica Local destacant que tenia molts números perquè això passés després de la renúncia de Joan Reñé.

A més a més, a les pàgines d'actualitat d'aquesta setmana recollim els efectes del pas de l'exhuracà Leslie a la nostra ciutat, el nou servei que posen en marxa tant l'Ajuntament de Tàrrega com el Consell Comarcal de l'Urgell adreçat al col·lectiu LGTBI, els treball que es duen a terme al pàrquing de l'avinguda de Catalunya o el nou espai que incorporarà el cementiri municipal.

Pel que fa a Crònica Urgell, destaquem l'èxit de la darrera edició de la Fira del Torró i l'assistència del president de la Generalitat, Quim Torra, a l'acte d'homenatge al president Companys que es va fer dilluns al Tarròs, el seu poble natal. Aquestes i altres notícies, les recollim a la revista d'aquest 19 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article