'Nova Tàrrega' convida els seus lectors al teatre

Bases del sorteig

Nova Tàrrega news

El recurs que publiquem a 'Nova Tàrrega' per informar del sorteig
El recurs que publiquem a 'Nova Tàrrega' per informar del sorteig | Nova Tàrrega

Amb la finalitat de premiar la fidelitat dels nostres lectors posem en marxa el sorteig d’una entrada doble per a dos espectacles de la Temporada de Teatre 2018/2019 del Teatre Ateneu de Tàrrega. En concret, per a la representació de l’espectacle Raphäelle de la companyia La Conquesta del Pol Sud que es farà el dissabte 10 de novembre a les 21h i per a l’obra Espacio Disponible de la companyia Perigallo Teatro que tindrà lloc el diumenge 25 de novembre a les 19h, ambdues al Teatre Ateneu.

Qui pot participar-hi

 • Concurs obert a la participació de tothom sense límit d'edat. Els menors de 18 anys, hauran de presentar una autorització paterna, materna o del representant legal.

Què cal fer per participar-hi?

 • Omplir la butlleta del sorteig que trobareu a la revista amb les vostres dades personals (Qualsevol butlleta que no estigui degudament emplenada serà considerada nulla)
 • Fer-nos-la arribar mitjançant alguna d’aquestes vies:
  • Personalment a les nostres oficines (c/ Governador Padules, 2)
  • Escanejant la butlleta un cop emplenada i enviar-nos-la per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931
  • Fent una foto a la butlleta un cop emplenada i enviar-nos-la per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931

Funcionament

 • A cada butlleta rebuda se li assignarà un número per estricte ordre d’arribada
 • Teniu temps per participar-hi fins el dilluns anterior a la data de representació (dies 5 i 19 de novembre respectivament)
 • El sorteig de l’entrada doble per a 'Raphäelle' es farà el 6 de novembre i el sorteig per a l’entrada doble per a 'Espacio Disponible' es farà el 20 de novembre
 • Els guanyadors es donaran a conèixer a la nostra web, així com a les nostres xarxes socials
 • L’equip de Nova Tàrrega n’informarà els guanyadors mitjançant correu electrònic o via telefònica
 • Els guanyadors podran recollir el premi directament a les taquilles del Teatre Ateneu el mateix dia de la representació

Més informació sobre els espectacles aquí

Organitzen: Regidoria de Cultura – Ajuntament de Tàrrega i Nova Tàrrega

 

Protecció de Dades Personals

Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes les seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.

El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973 24 80 00. Email: tarrega@segre.com

Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.

L’informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer el tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article