La 3a edició del McTrepat es consolida amb el públic familiar

Crònica Local

L'exposició de vehicles clàssics va ser un altre dels atractius del certamen
L'exposició de vehicles clàssics va ser un altre dels atractius del certamen | Xavier Santesmasses

XAVIER SANTESMASSES / REDACCIÓ

El certamen McTrepat, que reivindica els orígens nord-americans del patrimoni industrial de Cal Trepat de Tàrrega, va tancar ahir la tercera edició amb èxit de públic. El director dels museus de la capital de l’Urgell, Jaume Espinagosa, va destacar l’aposta pel públic familiar amb nombrosos tallers, així com que "McTrepat és una proposta que aposta per la qualitat". En aquest sentit, Espinagosa va posar en relleu la conferència inaugural a càrrec del Mag Lari, que va explicar la seva experiència americana com a col·leccionista de peces originals de Michael Jackson, i el concert de clausura, amb el grup de gòspel Veus.kat.

Al llarg de tot el cap de setmana, però, una vintena de propostes convidaven el públic a acostar-se la Museu Trepat i descobrir els seus vincles amb Amèrica. D'entre les propostes que hi havia enguany, a banda de la xerrada inaugural que va oferir el Mag Lari, les exposicions sobre el món del còmic i el refresc Coca-cola, així com les demostracions de ball i els tallers infantils, foren les més reeixides i compartides pels visitants a les xarxes socials. 

 

El Mag Lari relata la seva admiració per Michael Jackson
El Mag Lari va inaugurar dissabte passat la tercera edició del McTrepat. Ho va fer amb una divertida xarrada sobre la seva col·lecció personal d’objectes originals de Michael Jackson, des de sabates fins a un pijama o un barret, i del seu objectiu d’obrir un museu dedicat al cantant de Thriller. El McTrepat havia programat més d’una vintena de propostes culturals i lúdiques com concerts, tallers, gastronomia i exposicions sobre la Coca-Cola i el còmic. Una classe oberta de lindy hop i un concert de Veus.kat van tancar el cartell diumege a la tarda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article