Història, ficció, aplicacions i nutrició, a la secció 'Firmes NT' del 31 d'agost

Nova Tàrrega news

Firmes NT
Firmes NT | Muntatge fet a partir d'una imatge de Clem Onojeghuo on Unsplash

Secció de Firmes NT ben carregada la que tenim aquest divendres 31 d'agost, quan publiquem l'especial dedicat a FiraTàrrega. Hi trobareu a Ramon Boleda, Jaume Ramon Solé, Ramon Oromí, Albert Claramont, Mercè Carbonell i Júlia Ramon. 

A Històries per contar, en Ramon Boleda ens proposa lligar caps d'un fet força escabrós que va succeir a Verdú al segle XVI. Us ve de gust descobrir quin?

Per la seva banda, Jaume Ramon Solé relata un nou capítol de la sèrie dedicada al Pati, la plaça del Carme, a Notícia de Tàrrega. En aquesta ocasió, fa memòria de la construcció d'un edifici que va generar força polèmica i va fer córrer rius de tinta.

La píndola tecnològica d'aquesta quinzena recull un seguit d'aplicacions que ajuden a fer un món millor. En quin sentit ho diu Ramon Oromí? Descobriu-ho a les Càpsules de TIC.

A FirmesNT també hi trobareu un nou lliurament de Finestres, en el qual Albert Claramont aprofita un espectacle misteriós emmarcat a FiraTàrrega per elaborar un relat. Esbrina si és ficció o realitat!

Com cada darrer divendres de mes, la dietista i nutricionista Mercè Carbonell ens recomana una recepta. En aquesta ocasió una beguda refrescant i molt nutritiva. Esbrina com es prepara i, sobretot, quins són els seus beneficis a Versió Sana.

Finalment, tanquem secció amb Júlia Ramon, que ens proposa assaborir Tàrrega. De quina manera? Ens ho explica a Tàrrega des dels Sentits.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article