La UE Tàrrega confirma cinc nous fitxatges per la propera temporada

per Francesc Gasull

Esports

Quatre dels cinc fitxatges que s'han tancat a tan sols una setmana de començar el campionat
Quatre dels cinc fitxatges que s'han tancat a tan sols una setmana de començar el campionat | Francesc Gasull Cairó

A una setmana per arrencar la lliga del retorna Primera Catalana, la UE Tàrrega va confirmar el fitxatge de cinc nous jugadors per cobrir les vacants que tenia. Es tracta dels defenses Dani Erència, Diego Martín Caballero i Arnau Calderó, el mitja punta Anderson Cayola i el defensa Jordi Fabregat. Tots cinc formaran part de la nova plantilla blaugrana en el seu retorn a Primera Catalana.

Dani Erència és un defensa central de 28 anys d'1,94 metres que les dues anteriors temporades havia militat al CE Manresa. Diego Martín Caballero té 28 anys i fa 1,72 i la seva posició és de lateral esquerra i arriba  del Casalecchio de Bolonya (Itàlia). Ambdós arriben per cobrir dos llocs a la defensa dels quals n'estava mancat el conjunt blaugrana.

Anderson Cayola té 22 anys i fa  1,70, és un mitja punta d'unes qualitats tècniques importants que ha de col·laborat a potenciar el centre del camp i l'atac blaugrana d'una forma important per les seves qualitats futbolístiques. També ha estat presentat com a nou jugador de la primera plantilla del quadre targarí, Arnau Calderó, un jove jugador de 19 anys format a l'Escola de Futbol del club blaugrana, encara que la darrera temporada de juvenil la va jugar a l'Atlètic Segre. 

I per última, Jordi Fabregat farà 20 anys el dia 9 del proper mes de setembre, fa 1,77 i pesa 73 quilos. Es va formar a les files del Lleida Esportiu fins a juvenil de segon any fitxant  després per l'equip juvenil del Sant Andreu, i la passada temporada, ja com a jugador amateur, va jugar amb l'equip de l'Alpicat a Primera Catalana. Amb aquest equip va jugar 31 dels 34 partits del campionat i, malgrat jugar com a defensa, també cal dir que va ser autor de dos dels gols del seu equip.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article