'Nova Tàrrega' sorteja dues entrades dobles per a FiraTàrrega

Bases del sorteig

Nova Tàrrega news

Imatge anunciant el sorteig
Imatge anunciant el sorteig | Pau Lores

Amb la finalitat de premiar la fidelitat dels nostres lectors posem en marxa el sorteig de 2 entrades dobles per a FiraTàrrega. En concret, per a la representació de l’espectacle Hija de tigrede la companyia La Laura Palmer que es farà el dijous 6 de setembre a les 23:00h al Teatre Ateneu (Tàrrega).

Qui pot participar-hi

 • Concurs obert a la participació de tothom sense límit d'edat. Els menors de 18 anys, hauran de presentar una autorització paterna, materna o del representant legal.

Què cal fer per participar-hi?

 • Omplir la butlleta del sorteig que trobareu a la revista amb les vostres dades personals (Qualsevol butlleta que no estigui degudament emplenada serà considerada nul·la)
 • Fer-nos-la arribar mitjançant alguna d’aquestes vies:
  • Personalment a les nostres oficines (c/ Governador Padules, 2)
  • Escanejant la butlleta un cop emplenada i enviar-nos-la per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931
  • Fent una foto a la butlleta un cop emplenada i enviar-nos-la per correu electrònic a tarrega@segre.com o per Whatsapp al 687 881 931

Funcionament

 • A cada butlleta rebuda se li assignarà un número per estricte ordre d’arribada
 • Teniu temps per participar-hi fins el dilluns 3 de setembre a les 11:00h
 • El sorteig de les dues entrades dobles es farà el mateix 3 de setembre
 • Els guanyadors es donaran a conèixer a la nostra web, així com a les nostres xarxes socials
 • L’equip de Nova Tàrrega n’informarà els guanyadors mitjançant correu electrònic o via telefònica
 • Els guanyadors podran recollir el premi directament a les taquilles de FiraTàrrega, enguany ubicades a la plaça de les Nacions Sense Estat.

Més informació sobre l’espectacle aquí

Organitzen: FiraTàrrega i Nova Tàrrega

 

Protecció de Dades Personals

Diari Segre, S.L.U. es compromet a tractar de forma absolutament confidencial totes les seves dades de caràcter personal facilitades per al concurs.

El Responsable del tractament de les seves dades personals serà Diari Segre, S.L.U. amb N.I.F. B25275926, ubicada a C/ del Riu, 6 - 25007 Lleida. Telèfon: 973 24 80 00. Email: tarrega@segre.com

Diari Segre, S.L.U. tractarà les seves dades personals amb la finalitat de gestionar el concurs, així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Les dades seran tractades per Diari Segre, S.L.U. i per proveïdors de serveis.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-se d'identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.

L’informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer el tractament del qual és titular Diari Segre, S.L.U.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article